Isolatie van uw dak en gevel

Waarom dakisolatie of gevelisolatie? Warmte stijgt. Voor woningen die niet of slecht geïsoleerd zijn, betekent dit dat er gemiddeld 25% warmte door het dak of gevel verloren gaat. De installateurs van Dakwerken De Cock kunnen dit verhelpen! Dakwerken De Cock bvba isoleert zolders, gevels en daken.

Het is duidelijk dat dakisolatie of gevelisolatie in geen enkele woning mag ontbreken. Zowel in een bestaande woning als in een nieuwbouw woning loont het zeker de moeite om het dak of gevel te isoleren. Bij het isoleren is het niet alleen de keuze van het materiaal belangrijk maar ook een goede plaatsing is van belang.

Dakisolatie, zolderisolatie en gevelisolatie

Dakisolatie is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en rendabelste ingreep van alle energiebesparende maatregelen. Dakwerken De Cock is gespecialiseerd in het isoleren van platte daken, hellende daken, puntdaken en zolderkamers. Naast dakisolatie doen wij ook gevelisolatie. Gevelisolatie heeft een dubbele functie: uw woning wordt energiezuiniger en tegelijkertijd krijgt het mooier uitzicht.

Dakisolatie & Gevelisolatie – Heb ik recht op premies?

De Vlaamse Overheid wil dat tegen 2020 elke woning voorzien is van dakisolatie! Dat is een serieuze uitdaging, maar dat wil ook zeggen dat nu het ideale moment is voor dakisolatie en gevelisolatie, omdat u aanspraak kan maken op verschillende isolatiepremies.

Zelf uw dakisolatie plaatsen? Het is eigenlijk de moeite niet meer om zelf uw dakisolatie te plaatsen. Als u kiest voor een erkende aannemer zoals dakwerken De Cock, dan zijn uw isolatiepremies dubbel zo hoog waardoor het verschil niet alleen minimaal is, u bent namelijk 100% zeker van kwaliteit & garantie.

Voordelen dakisolatie & gevelisolatie:

 1. Is uw woning ouder dan 25 jaar? Dan kan u aanspraak maken op een renovatiepremie.
  Deze premie bedraagt 1500 euro voor gevelwerken en 1250 euro voor dakwerken.
  Lees hier alles over de renovatiepremie.
 2. Dakisolatie premie via uw netbeheerder (Eandis of Infrax). Er zijn wel enkele voorwaarden. Uw woning moet o.a. aangesloten zijn bij uw netbeheerder sinds 1 januari 2006.
 3. Belastingvermindering:
  – Enkel geldig als uw dakisolatie geplaatst is door een erkend aannemer.
  – U kan 30% van uw factuur inbrengen voor belastingvermindering (max. €2930).
  – Uw woning moet minstens 5 jaar oud zijn.
  – Ook uw zolder en plafond komen in aanmerking.
  – Zowel voor huurders als eigenaars.

Dakisolatie of gevelisolatie via Dakwerken De Cock? Als u voor ons kiest, geven wij u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden! Aarzel niet om ons te contacteren of om vrijblijvend een afspraak te maken.