Algemene Dakwerken De Cock

U kan ons contacteren voor alle soorten dakwerken: roofing, pannen, leien, dakgoten, gevelbekleding, isolatiewerken, koperwerken, timmerwerken, renovaties, nieuwbouw, herstellen van schade maar ook voor koepels, velux ramen en het plaatsen van zonnepanelen.

Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de bouwwereld en we zijn dan meteen een meerwaarde voor uw woning. Wij staan voor kwaliteit aan scherpe prijzen!

Wilt u ook horen tot ons tevreden cliënteel? Aarzel dan zeker niet om vrijblijvend informatie aan te vragen betreffende uw project of om een vrijblijvende afspraak te maken voor een offerte op maat.

Duurzaam dakwerken

We werken steevast met duurzame producten en materialen en met oog voor detail, met aandacht voor het milieu en natuurlijk voor een esthetisch eindresultaat zodat u verzekerd bent van de beste uitvoering en nazorg.

Wanneer prijsafspraken allang vergeten zijn, blijft de service & kwaliteit voor altijd herinnerd

Inboeten op kwaliteit staat synoniem voor duur. Wij leveren uitsluitend kwaliteit af. Vraag dat maar aan al onze tevreden klanten. En we doen dit bovendien ook nog aan zeer sterke prijzen!

We onderscheiden ons dus niet alleen met onze kwaliteit en prijzen, maar ook door de manier waarop we omgaan met ons cliënteel.

Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend of maak een afspraak voor een offerte op maat!