Zonnepanelen plaatsen

Zoekt u een voordelige en duurzame manier om energie op te wekken? Kies dan voor zonnepanelen en haal energie uit uw dak en laat het meteen ook geld opbrengen! Wij installeren zonnepanelen en laten u uw eigen groene stroom produceren.

Zonnepanelen installateur & adviseur

Dakwerken De Cock heeft jaren ervaring als installateur met het plaatsen van zonnepanelen.

Meer en meer mensen stappen over op zonnepanelen. Omdat die op lange termijn áltijd voordeliger is dan traditionele energie. Maar niet iedereen bekijkt alle opties bij de keuze voor energiezuinigere woning. Bent u het best af met zonnepanelen, dakisolatie of gevelisolatie? Misschien een combinatie van de drie? Of is dat voor uw specifieke situatie juist niet geschikt?

Zaakvoerder Peter De Cock beantwoordt graag al uw vragen. Hij adviseert u ook bij uw subsidie-aanvraag en deelt zijn energietips met veel enthousiasme. De ideale start van een doordacht, milieuvriendelijk energieverbruik in uw woning of onderneming.

Vrijblijvende afspraak

Maak hier een vrijblijvende afspraak en wij komen graag tot bij uw thuis of onderneming om alles te overlopen en om te kijken hoe we kunnen samenwerken (van A tot Z of enkel als installateur?).